Cine Suntem

FPC ” Stayer” S.R.L. a fost fondata în 1994 și este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisări – exterioare şi interioare, reabilitări clădiri existente, confecţii metalice cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor industriale şi civile.
Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final. Societatea și-a început activitatea cu lucrări de mică amploare, dar care prin calitatea execuției și seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienții, au adus cel puțin capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborări.

De ce noi ?

Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat și parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, lucrări speciale de apeduct și canalizare, rețele de tensiune joasă, condiționare și ventilare.
Deasemenea, FPC ”Stayer” SRL dispune de un parc propriu de utilaje şi echipamente de înaltă performanţă cu care poate executa la termen orice lucrare de construcţii fie ea de amenajări interioare – exterioare, infrastructură, sau construcţie completă. Astfel s-a reuşit aducerea în ţară a celor mai puternice brand-uri din domeniul materialelor de construcţii cît şi implementarea celor mai noi tehnologii din domeniu.

Calitățile Principale

Sistemul de management implementat ne permite să avem o organizare internă eficientă, cu proceduri de lucru clar definite, rolul acestora fiind creșterea calității muncii noastre și implicit satisfacerea cerințelor beneficiarilor noștri. În prezent firma dispune de peste  90 de angajaţi, bine pregătiţi profesional şi specializaţi, fiecare în domeniul lor de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.

Păstrînd un standard de calitate înalt al lucrărilor noastre, asigurăm satisfacţie maximă a clienţilor, reducerea costurilor şi creşterea prestigiului societăţii noastre. Fiecare parte a lucrării este atent monitorizată, urmînd procedurile şi standardele de calitate. Cerem aceleaşi standarde de calitate de la partenerii noștri   și furnizorii  de materiale .